Senaste inlägg Populäraste inlägg Mer av samma författare

Få senaste inlägg automatiskt

Börjar närma sig!

Av Martin Nygren, 16 september 2014

 

Drygt en vecka kvar till departure.

Har pratat med familj och vänner som tidigare besökt Kroatien. Idel positiva omdömen och en hel del tips om vad jag inte får missa. Förväntningarna stiger. Dessutom har vi ju haft en svensk sommar som varit helt makalös! I år har jag rest runt väldigt mycket i sommar-Sverige med vår ”OkoBay-turné”. Det har varit hektiskt, intensivt och väldigt kul. Så fort jag fått en stund för återhämtning, har denna tillbringats i stugan och på Yngsjös stränder. Helt underbart! Med detta i minne och hösten runt hörnet längtar jag om möjligt ännu mer efter en frukost i solen, en lunch i skuggan, en bok under parasollet, en varm kväll med middag i hamnen och att få avsluta dagen med ett ”nattadopp”. Croatia, see you in a week! Livet!!
(Har ni fler tips, dela gärna med er här i bloggen. Oerhört uppskattat. Tack!)

martinnygren_börjar

Få senaste inlägg automatiskt

Vad vill du läsa om?