Senaste inlägg Populäraste inlägg Mer av samma författare

Få senaste inlägg automatiskt

Touchdown Kroatien!

Av Martin Nygren, 28 september 2014

Är fullständigt övertygad om att ”tidsoptimism” är en medfödd gen och ett icke behandlingsbart fenomen.

Med utgångspunkt i detta är det ju självklart att man hinner en lång morgon-PW, hjälpa gammal man med bilbatteribyte, ett pass på Friskis, gå modevisning för Cenino, tvätta två maskiner, packa, växla pengar, köpa ett par böcker & magasin på Maxi. Innan man åker till KID och checkar in. En effektiv dag. Dock en förutsättning att det bara tar 10 min till flygplatsen och 5 min att checka in. Amazing!

Blev glad när jag träffade två kreativa vänner och tillika ambassadörer på flyget ner. Fick två timmar med det senaste skvallret & bonus är att jag nu vet att det är fördelaktigt att köpa smink, väskor & skor i Kroatien. #tackförinfo

Zadars flygplats var liten, mysig & väldigt fräsch. Privilegium att vara kille då tjejernas toalettkö var längre än flygresan. #winning

Som gammal reseledare satt jag och log i 30 min till hotellet när guiden pedagogiskt matade oss med den viktigaste informationen och avslutade klassiskt med de bevingade orden: -Vi ses på välkomstmötet imorgon! (-Eller grisfesten! *blinkblink)

Solen går ju raskt ner ju närmre ekvatorn vi kommer, så dumpade snabbt väskorna på fräscht rum & lallade ut på upptäcksfärd längs med hamnpromenaden. Lite off season nu, men fortfarande mycket att välja på. Valde ett ställe med härligt sorl och en skön blandning utav människor. Specialitén va rutigt, bra kött & smarriga pizzor. Unnade mig en stor öl av Kroatiskt ursprung. Eftersom de inte ville ha mer än 200 svenska riksdaler för hela kalaset, blev jag ju tvungen att unna mig en orimligt stor glass på vägen tillbaka. Epic ice cream!
Somnade belåtet och ser fram emot vad denna dagen tänker bjussa på. Kärlek! / M

martinnygren_touchdown martinnygren_touchdown3 matinnygren_touchdown2

 

 

Få senaste inlägg automatiskt

Vad vill du läsa om?