Senaste inlägg Populäraste inlägg Mer av samma författare

Få senaste inlägg automatiskt

Gone fishing!

Av Martin Nygren, 30 september 2014

”Gone fishing” va inte vad jag hoppats på hos moppeuthyrarn.

-Ok, change of plan.
Gårdagen avslutades med en excellent 4-rätters och trots en inbillad bra karaktär övertygade jag mig smärtfritt om att en glass är ett ypperligt sätt att förstärka semester känslan.
Efter morgonpasset var överskottsenergin (& bokstavskombinationerna) omöjliga att placera i ryggläge. Och vem behöver en moppe liksom. Snabba dojjor på och upptäcksfärd i gamla kungastaden Biograd.
Tighta gränder, gröna dörrar, halkfria gator, nytvättade underkläder som lämnar MKT till fantasin. Man känner historiens vingslag & vinandet av käppen från gubben i kalsonger som berättar pedagogiskt med stora bokstäver för frun som löser korsord att frukosten borde stått på bordet. (av reaktionen att döma får han klara sig utan) Promenixar vidare förbi välfylld marina och springer på en matvarubutik där polkagrisrandiga hattar i charken förmedlar känsla av tivoli & priserna Ullared. Fyller en påse med sådant jag inte behöver (som Ullared) och avslutar upptäcktsfärden.

Klippor i all ära, men det finns en anledning till att jag inte diggar yoga. Efter en kortare promenad hittar jag ”sandstranden” (inte att förväxla med sandstränder på Österlen) där jag inte behöver badskor för att ”lätta på trycket”. (skoja bara) Oerhört vackert & kristallklart vatten. #enjoyable

Efter två riktigt tuffa dagar kände jag att lite avslappning var på sin plats. Bokade relaxing massage och mådde oförskämt bra när det va klart, frågade därför om de inte kunde vaxa min rygg för att återställa balansen. Hon log och frågade varför. -Att föda barn är inte ett alternativ men detta kan jag prova. 10 min senare, en erfarenhet rikare, 380 svenska riksdaler mindre i plånkan & en stärkt övertygelse om att stå och kissa är en ynnest.

Imorgon blir det Kroatisk Afton i sällskap av anslutande ambassadörer. Sannolikt en härlig tillställning för killar med koordinationsproblem som efter en fl vin enkelt överglänser Travolta.
Kärlek / M

martinnygren_fishing martinnygren_fishing2 martinnygren_fishing3 martinnygren_fishing4 martinnygren_fishing5 martinnygren_fishing6

 

 

 

 

Få senaste inlägg automatiskt

Vad vill du läsa om?