Senaste inlägg Populäraste inlägg Mer av samma författare

Få senaste inlägg automatiskt

Kate Moss who?

Av Martin Nygren, 12 oktober 2014

Nyss hemkommen från Marbella där i-lands problemen eskalerar.

Som mina vänners dotter (5 år gammal) besviket uttryckte det:
-Pappa jag vill inte åka Ferrari till skolan. Förståndig tjej. Golfbilen är ju självklart att föredra. Vem vill inte åka golfbil till skolan liksom.

Marbella är annars fantastiskt på flera sätt. Hade problem att göra av med pengarna i Kroatien, minsta bekymret här. Skor, smink & väskor var fördelaktiga köp där. Här också. Om man bortser från att valutan är Euro & inte SEK. I Kroatien var det oundvikligt att inte unna sig minst en tre-rätters (plus/minus glass). I Marbella är fitness & periodisk fasta en viktig del i livet. Euron hjälper till även här. Budget tillåter mat varannan dag. #omtänksamt
Syftet med resan var jobb. (Trillar man över en ledig stund ”so be iT”) Efter att ha svettats två dagar med två fitness-tjejer som vunnit vår ”Weekend till Marbella-Nikki Beach”-tävling, uppskattades ett seriöst möte.

Mitt jobb tar mig till vidunderliga platser & människor. Frågan är om inte detta ligger i topp so far. Efter att letat efter entrén i 30 min så möts vi plötsligt av butlern som visar in. Herrn i fråga möter oss på ”borggården” och ledsagar oss till terassen. Slår oss ner, och under tiden vi får en presentation utav herrns livsgärningar. I korthet. Huset köpte han utav Franco, Banderas brukar komma förbi för filmtips, Kate Moss gillar att chilla vid poolen, Stallone är en buddy, Sverige har isbjörnar. Rättar honom ödmjukt och förklarar att han borde gjort sin geografiläxa bättre. Hans imponerande presentation utav ett gäng föredettingar får han gärna jämföra med världens vackraste stränder #hjartkid och de svenska flickorna. För att förtydliga visar jag glatt lite bilder och vi konstaterar (utan sura miner) att: Nygren – Yves 1-0.
Svenska hösten är än så länge magnifik & vore inte detta tillräckligt har jag fått förmånen att hålla i en selfie-skola för min ambassadörskollega Martin Bengtsson kommande vecka. (han kommer älska Photoshop..)
By the way, presenterade ett upplägg för Yves till upprättelse. Ett ”Great Gatsby” kalas utan föredettingar.
Kärlek! / M

martinnygren_katemoss martinnygren_katemoss2 martinnygren_katemoss4 martinnygren_katemoss5 martinnygren_katemoss6 martinnygren_katemoss7 martinnygren_katemoss8 martinnygren_katemoss9

 

 

 

 

 

Få senaste inlägg automatiskt

Vad vill du läsa om?