Senaste inlägg Populäraste inlägg

Få senaste inlägg automatiskt

En annorlunda, spännande resa … i Änglanejden!

Av Torbjörn Friede, 26 oktober 2014

 

Det finns höstdagar när man sitter och tittar ut genom sitt välisolerade fönster och ser mörka, trista regnmoln torna upp sig. Vinden viner och löven dalar motvilligt mot marken. Det är då som man lätt drömmer sig bort. Bort till värmen, solen och behagligt ljumma vindar.

Men man minns också den härliga skånska sommaren som gav så otroligt mycket. Och som har Så Mycket Mer (!) att erbjuda som man fortfarande inte hunnit uppleva.

Eftersom jag jobbar med en helt ny destination vill jag gärna berätta om allt det fantastiska som finns på nära håll. Det unikt skånska som präglar den östra sidan av vårt varierande landskap och som så många fortfarande inte haft möjlighet att uppleva. Allt mellan Österlen, Linderödsåsen och Kristianstad som vi kallar Änglanejden!

Det finns naturligtvis en självklar förklaring till varför vi valde ett sådant namn. Det är en av de vackraste delarna av Skåne, utan tvivel. Naturskönt och himmelskt.

 

Så min långa resa genom Änglanejden börjar idag. En resa som jag tror kommer att väcka många minnen hos en del av er, få er att höja på ögonbrynen och kanske ge en sån där härlig känsla av att vilja bege sig på upptäcksfärd och se mer. För här finns det mesta. På nära håll.

Så jag lämnar mitt kontor på Kristianstad Österlen Airport med en packning som skall räcka länge. Många förväntningar om att få träffa spännande människor, se unika platser och höra berättelser som man kanske inte riktigt tror på. Se, uppleva och imponeras av allt det som faktiskt finns på väldigt nära håll och som allt fler återvänder till.

Dags att ge sig ut i Änglanejden ………Vi hörs säkert inom kort!

torbjörn torbjörn2 torbjörn3

Få senaste inlägg automatiskt

Vad vill du läsa om?