Senaste inlägg Populäraste inlägg

Få senaste inlägg automatiskt

Ett dygn i Köpenhamn

Av Josefine Persson, 16 december 2014

I helgen tog jag och familjen tåget över till Köpenhamn för att gå på Tivoli.

Vi visste först inte om det skulle bli något i och med stormen som skulle komma men det visade sig bli helt perfekt väder på lördagen. Dock valde vi inte en lika bra dag (som jag såg att Petra hade gjort). Det var extremt mycket folk när vi var där. Men det var mysigt ändå och äntligen fick man lite julkänsla. Barnen åkte karuseller, vi åt god mat och värmde oss med god glögg och kaffe i de små stånden. Mot kvällen lämnade jag av familjen på stationen och inväntade en kompis som tog tåget över. Vi hade nämligen bokat en hotellövernattning i Köpenhamn (det gäller att vara effektiv nu när jag snart flyttar!) Så det blev middag, drinkar och utgång för oss. Väldigt roligt att gå ut i en helt annan stad (och land för den delen!) än vad man brukar. Så detta blev verkligen en superhelg!
 
Hotellet vi bodde på hette Cabbin City Hotel. Fräscht hotell och prisvärt för en natt. Låg bara några hundra meter i från tågstationen också så det funkade perfekt!
josefineperssonköpenhamn josefineperssonköpenhamn2 josefineperssonköpenhamn3 josefineperssonköpenhamn4 josefineperssonköpenhamn5

Få senaste inlägg automatiskt

Vad vill du läsa om?