Senaste inlägg Populäraste inlägg Mer av samma författare

Få senaste inlägg automatiskt

Tighta kostymbyxor & Leonardo Di Caprio!

Av Martin Nygren, 16 december 2014

Nya erfarenheter & smått surrealistiska upplevelser symboliserar 2014.

Nyligen hemkommen från USA där vi jobbar på att introducera OkoBay under 2015. Vi startade i Vegas där all världens genmanipulation bjuder på underhållning som får Eddie Murphy på speed & ”Dum dummare” att framstå lika upphetsande som ett uttalande från vår statsminister.

En stad som är lika lätt att återberätta som när du blev av med oskulden innan det hänt.
Vi träffade potentiella samarbetspartners & investerare. Besökte Grammy Award. Boxades med UFC fighter. (Läs; fick ordentligt med stryk.) Spelade på Casino. Not. (Inga problem att bli av med pengarna ändå.) Satt bredvid Jessica Alba på Bellagio & såg det först i morgondagens tidning. Tack Vegas!
Vidare till LA. Möte med fler tilltänkta OkoBay ambassadörer. Mötte upp en bokstavsvän hemifrån. Tillsammans med min reskamrat & mer rekorderligt uppfostrade förmögna vän tittade vi också på ett underhållande sätt hus i två dagar med mr James Harris. James är en av snubbarna i Million Dollar Listing LA. Han är en vältalig, intelligent, varm och väldigt rolig människa. Förutom detta var hans kostymbyxor oproportionerligt små och visade mer än de dolde. Passade på att gratulera honom till detta & fann samtidigt en ny vän. (Första intrycket är viktigt.) Han förtydligade att inför nästa säsong syr de upp nya kostymer till honom.

Spelade basket med hemlösa. Tittade basket i Stapels Arena. Passerade vikterna på Muscle Beach. Sjöng duett med finsk popstjärna. Festade i bar överkropp (givetvis) med Leonardo Di Caprio & Drake. Duckade deras efterfest för pannkakor med syrup-älskande Nike-modell. (Somnade såklart med kläderna på.)
Som sagt surrealistiskt & långt ifrån livet som glassgubbe i Sverige. Ett privilegium att få uppleva & framförallt oerhört tacksamt att få lära känna inspirerade människor världen över.
En ännu större ynnest är att få fira en vit lugn härlig jul hemma på landet med familj & vänner. Tänk ”Ett päron till farsa” 2.0 med brorsbarn som diggar socker, som inte drar sig för att spetsa farmors glögg för att vinna julklappsspelet & en farfar med alzheimers light som lätt förväxlar julafton med nyår.
God Jul & Gott nytt år!

Kärlek / Martin

martinnygren_tightabyxor10 martinnygren_tightabyxor9 martinnygren_tightabyxor8 martinnygren_tightabyxor7 martinnygren_tightabyxor6 martinnygren_tightabyxor5 martinnygren_tightabyxor4 martinnygren_tightabyxor3 martinnygren_tightabyxor2 martinnygren_tightabyxor

 

 

 

 

 

Få senaste inlägg automatiskt

Vad vill du läsa om?