Senaste inlägg Populäraste inlägg Mer av samma författare

Få senaste inlägg automatiskt

Volvos nya ansikte!

Av Martin Nygren, 3 mars 2015

Alla har vi någon gång i livet, desillusionerat, inbillat oss att vi är bra på något vi inte är. Jag har slagit tunnel på Henke Larsson & nätat på Tomas Ravelli, men Tommy Svensson ringde aldrig. Jag har spelat in musikvideo med Markoolio, men varken Sony eller Universal hörde av sig. Jag har krökat ner Filip & Fredrik och fick ändå inte jobba på Grabbarna Grus. Jag har dansat salsa för Tony Irving i Let´s Dance (lokala varianten) och den enda poäng han delade ut va: -Du har en snygg röv killen.
Men hoppet om dansen lever, då jag i mina bästa (berusade) stunder är en naturbegåvning av sällan skådat slag. Inga steg är omöjliga och finns de inte uppfinner jag dem.
Skillnaden är att från och med nu har jag en ny referens.
image
”Dans Rune” är min nya husgud. Eller Elvis som en del av hans fans kallar honom. #kärtbarn
Min dröm lever nu vidare genom killen (på 70 bast) som efter vårt möte packar väskan för sitt 99:e besök på Gran Canaria. Danspalatset Playa del Sol i Playa del Ingles är för Rune vad nationalarenan är för Zlatan.
Rune har en skjorta för varje dans, favoriten är foxtrot och vill du få chansen till en dans så tag en kölapp. Halkskydd är ett måste, välansad bikinilinje rekommenderas, händerna stannar på täcket, gör dina squats och hoppas att kön inte ringlar sig runt hela poolområdet.
Rune har tillägnat sitt liv åt att kunna navigera stora grejor på trånga ytor. En 5:e plats på VM i precisionskörning med tunga lastbilar, ett antal SM-medaljer och som hobby kör han limousin. (För att han kan och för att han är snygg i uniform. Också.)
Med rätt moves, väloljade höfter, en gentlemans leende, broderade monogram på färgglada boxer, och foxtrot har han under TV3:s reality såpa ”Danspalatset Playa del Sol” blivit ett statement för att du kan uppnå helgonstatus innan du lämnat jordelivet.
Kan man inte texten tar Rune inget extra för att sjunger samtidigt som han dansar. Multitasking är enligt motsatta könet inget för oss män, men här bevisar Playa del Sols okrönte kung gång på gång att denna skröna är fri från sanning.
Dessutom blir jag uppdaterad med att en extra stänkare gör dig inte snyggare, utan bara (ännu) lättare för kungen att sitta kvar på tronen. Om #valueformoney haft ett ansikte är det Runes bild som dominerat på Google.
image
Nästa resa är nr 100. Jubileum. Sannolikt kommer helgdag att utlysas på Gran Canaria. Jag föreslår en fiesta med Elvis som religion. Trikåer och Dax Wax till alla.
Jag föreslog också för Rune att vi borde slå juniorpåse (i detta fallet) och seniorpåse ihop. Tänk en tränings- & dans- resa i kombo. Med stor sannolikhet på #hjartakids nästa dagordning. Decennium av erfarenheter att förmedla vidare i miljöer som uppmuntrar till fysisk aktivitet av alla de slag. #winwinwin

Hoppas att Rune ”Elvis” Lundin drabbas av tillfällig dyslexi när jag nu droppar en väl bevarad hemlighet. Rune är lyckligt gift. Off the market. Paxad. Plättad. GIFT. Och stämmer min research, en riktig toffel. Städar, stryker, vattnar blommor och lagar mat. Detta är nu icke att tolka som smutskastning. #nomoreladiesforrune
Tvärtom. Att iklädd endast ett förkläde, va alla dansanta kvinnors våta dröm är unikt, beundransvärt och jag är hans största fan. #hoppetlever #lärmigalltdukan
image
I höst sätter jag på mig förklädet, tar rygg på Rune och då vore det väl fan om jag inte ska hitta mig en fru.

(Bildkvalitet speglar paraplydrinkars förskönande effekt. Och svårigheten med att print/screen en tv-skärm.)

Få senaste inlägg automatiskt

Vad vill du läsa om?