Senaste inlägg Populäraste inlägg

Få senaste inlägg automatiskt

Årets företagare i Kristianstad 2015

Av Anders Elmevik, 26 mars 2015

Foto Kristianstads kommun/Claes Sandén

Foto Kristianstads kommun/Claes Sandén

Nu blir det ett litet reklaminslag … jag har jag träffat Årets företagare i Kristianstad 2015! Vem det är får du veta den 16 april. På Guldjubel 2015 delas priser ut till årets UF-företag, årets innovatör, åretsbutik, årets nyföretagare, årets företagare och guldäpplet. Läs mer på http://guldjubel.se/. Välkommen!

Intresserad av världens roligaste uppdrag?

Få senaste inlägg automatiskt

Vad vill du läsa om?

Populäraste inlägg

År 1449, året innan Gutenberg uppfann tryckpressen, var det enda ...
Hans Banke
”Som Julafton! Ett överdåd av fantastiska människor och ...
Malin Bolte
Jag hörde ett rykte om att en världsunik del av en dinosaurie hade ...
Mia Croon
Ibland får jag frågan om jag tränar. Vad ska jag svara på det? ...
Annette Hermansson