Senaste inlägg Populäraste inlägg Mer av samma författare

Få senaste inlägg automatiskt

Allt ordnar sig!

Av Martin Nygren, 17 april 2015

Uttrycket kan tyckas lite lättvindigt nonchalant. Agreed. Eller också ett ledord för att inte måla fan på väggen i onödan. Förmågan att se möjligheter även i en motgång skiljer optimisten från pessimisten, vinnaren från förloraren.
För många krävs det en tragisk händelse för att upptäcka förmågan att leva i nuet. För mig har en tuff period bekräftat att hälsan och en tacksam ödmjuk inställning till livet är viktigare än allt annat.
Betyder inte att jag inte uppskattar upplevelser eller materiella ting, de står bara inte överst på önskelistan.
image
Fick för någon vecka sedan uppleva 330 mil genom Europa i en Ferrari. Ingick ett pitstop i Paris för att käka crepes och shoppa sneakers. (Ingick också att bli fotograferad ett otal gånger i ljudets hastighet utav illvilliga blixtrande stolpar på franska bergsvägar.) Ett kryss på bucketlist av pojkdrömmar.

image

image

imageimage
Som om inte det vore nog fick jag för några dagar sen uppleva vad en bantad, ombyggd & trimmad McLaren gör med hormoner & adrenalinflöde. En käftsmäll av Tyson, en overdose pwo i kombination med ett blowjob av ett frikort är sannolikt så nära man kommer. Sinnessjukt!

image

Lite retligt att man precis är hemkommen till ett liv utan supersport bilar. Eller inte. Snarare tacksam för att ha lyckosamma, godhjärtade vänner, som med stor entusiasm, hårt jobb och en inställning att allt ordnar sig är på väg att börsnotera ytterligare ett företag. Älskar kicken att få hänga med likasinnade, att få bli inspirerad, bolla tankar och idéer, känna att allt är möjligt. (Bortsett från vissa CrossFit övningar och spela landslaget med Zlatan.) Behöver man extra motivation så bjöd min sexåriga kompis Jackson på den när han graciöst öppnar måsvinge-dörren på pappas supersportbil med de numera bevingade orden: -It sucks to be you.

image

Jag känner mig iaf privilegierad som om ett par veckor åker till Kroatien på träningsresa och får återigen hänga med min idol dans-Rune.

image

Jag åker som mood-manager och hälso-coach, Rune som Elvis, Don Juan, dans-guru och hemkunskapslärare. Inser att jag har oerhört mycket kvar att lära och är väldans ödmjuk inför uppgiften. #kommerattblienbrawifey
Innan dess ska jag hinna dra igång glass-säsongen, preppa en nattklubb, få ett bygglov godkänt för att förhoppningvis någon gång till hösten kunna bidra med ytterligare ett #happyplace i Kristianstad.

Min sannolikhetslära bygger 100% på magkänsla. Känns det bra så är det bra. Skulle saker och ting mot förmodan inte fungera, får man helt enkelt börja om från början med nya erfarenheter. Så länge jag är frisk är jag lycklig.image

-Kommer aldrig att funka. sa ingen entreprenör någonsin.image

Kärlek! / M.

Få senaste inlägg automatiskt

Vad vill du läsa om?