Senaste inlägg Populäraste inlägg Mer av samma författare

Få senaste inlägg automatiskt

My place away from home – Hotel SU

Av Malin Bolte, 3 juli 2015

TJOHOOOO! Firade min födelsedag i Antalya, Turkiet, i juni. Kristianstad Österlen Airport flyger dit i höst igen. Har varit där så många gånger att jag tappat räkningen. Gillar man minimalism, vitt, lugn o ro, bra gym, cool beachclub är Hotel Su stället även för dig. Su är member of Design hotels. Gillar man maximalism, färg, action, all inclusive etc ska man välja något annat hotell och det finns många att välja på. Att rekommendera resor kan vara svårt eftersom alla har olika behov. Mitt behov är mest att ladda batterierna med bra mat, träning, vila och läsa många böcker.

IMG_8044

IMG_8540

Balkongerna är så bäst med bla stora vita sängar och här har du en grymt meditativ utsikt.
Startade varje morgon kl 06 med en löptur i soluppgången. För mig är det bästa sättet att starta dagen på, carpe diem. Morgonstund har verkligen guld i mun!

IMG_8243

Hotellfrukosten är det bästa på hela resan enl min 8-åriga dotter och jag är beredd att hålla med. Efter omelette, en stor frukttallrik och en massa kaffe är det beachcluben och bokläsning som gäller.

IMG_7902

L1010170

IMG_8175Här på bilden är två generationer i total avslappning i ett ljuvligt Medelhav.

På eftermiddagen brukar jag köra ytterligare ett pass på gymmet. Hotellet har ett av dom bästa hotell-gymmen jag varit på och jag bor mycket på hotell ffa i jobbet.

IMG_8122

Vi bokar alltid detta Hotel Su med halvpension, då jag för ovanlighetens skull nästan bara vill vara på hotellet. På kvällen hänger jag helst i hotellet lounge till skön musik men även beachcluben har bra underhållning. Det finns även utomhusbio att roa sig med som är väldigt trevlig.

IMG_8253

Vill man ha en minimalistisk resa i fullständig harmoni är Hotel Su ett hotell för dig. Det ligger i Antalya ca 30 min från flygplatsen. Läs mer om Su här: http://sunishotels.com/TR/Hotel-SU/

Varje gång jag lämnar Hotel Su undrar jag direkt när jag ska tillbaka till ”my place away from home”…

Ha en skön sommar & semester!

Malin <3

PS. Åker till Mallorca nu i juli och tänk om vi i framtiden skulle kunna flyga från KID-PMI…

Få senaste inlägg automatiskt

Vad vill du läsa om?