Senaste inlägg Populäraste inlägg Mer av samma författare

Få senaste inlägg automatiskt

”Thank you God”!

Av Martin Nygren, 8 januari 2016

”Thank you God!” quote Spike, Notting Hill. Världens bästa film! Saga blir till verklighet. Same same, but different, när vi i påsk börjar flyga från från vår lilla flyplats till Girona utanför Barcelona! Hit flyr barcelonaborna när de vill komma ifrån turisthysterin och leta nya smultronställe. image
Costa Brava bjuder en mångfald som passar allt från en adrenalinstinn materialsports utövande junior till senior som helst har både minibar och chaufför till golfbilen. Se till att trycka på paus på nyårslöftena när ni besöker. Områdets närhet och utbud av vingårdar, välrenommerade krogar & tapas hak är oändligt.
Långa breda stränder ála Copacabana eller hyr ett motorfordon, hitta vilse och landa i en mysig pittoresk badvik där badkläder är överflödigt och tid är lyx. My kind of treat!
Jag åker, vilka vill följa med?

Kärlek / Martin. image
image
image
image
image
image
image

Få senaste inlägg automatiskt

Vad vill du läsa om?