Senaste inlägg Populäraste inlägg Mer av samma författare

Få senaste inlägg automatiskt

Kreativ lördag

Av Annette Hermansson, 2 februari 2016

Jag brukar inte avlägga nyårslöften men i år kände jag att jag i alla fall behövde påminna mig själv om att 2016 ska innehålla mer tid till att prova nya saker. Göra saker som jag inte brukar, våga kliva lite utanför komfortzonen, och låta mig fyllas med ny energi.

Länge har jag önskat att prova skapande i keramik och drejning men aldrig kommit längre än till just en önskan. När ens vänner plötsligt hade bokat en heldagskurs och frågar om jag vill följa med så hoppade min kreativa ådra ett extra skutt… om den nu kan göra det.

Det var såklart allt annat än lätt att dreja men med lite hjälp så lyckades jag få till en skål. Några av vännerna hade en tydlig strategi från start till mål medan jag nog körde mer med metoden att det blir vad det blir. Resultatet blev ju också därefter…

En heldag i den mysiga ateljén på Granbacka i Övarp, när snön faller lätt utanför fönstret, fyllde mig med energi och mer än så behöver en lördag inte innehålla för att kännas fantastisk.

/Annette

IMG_1751[1]

IMG_1754[1]

IMG_1756[1]

IMG_1772[1]

Populäraste inlägg

År 1449, året innan Gutenberg uppfann tryckpressen, var det enda ...
Hans Banke
”Som Julafton! Ett överdåd av fantastiska människor och ...
Malin Bolte
Jag hörde ett rykte om att en världsunik del av en dinosaurie hade ...
Mia Croon

Få senaste inlägg automatiskt

Vad vill du läsa om?