Senaste inlägg Populäraste inlägg

Få senaste inlägg automatiskt

Jag är ingen älskling

Av Helen Andersson, 30 mars 2016

DET GÖR ONT…

Lena Philipsson

Det gör ont, eller gjorde ont när Lena Philipsson med showen ”jag är ingen älskling” gick mot sitt slut! I förra veckan var Maria och jag på Cirkus i Stockholm och lyssnade på Lena Philipssons senaste, och förmodligen den bästa showen hon satt upp. En show som är personlig men inte för privat. Hon bjuder på sig själv, sitt liv, sin familj och sina föredetta. En tjej som har upplevt och känner som man så många gånger känt själv genom livet. Man kan ju inte låta bli att dra lite extra på smilbanden när hon driver med bland annat Martin Björck och Per Holknekt. Lena har ju trots allt fått se sig själv och sitt liv många gånga på tidningsrubrikerna, som hon själv sa om när tidningarna hade satt hennes ex huvun på omslaget som en ”jävla dockteater”. Ja det kan inte vara lätt att vara en känd profil i alla lägen heller. Showen bjöd på låtar från den nya skivan och dom gamla godingarna från ”förr i tiden” och det gjorde ju inte ont! Hon fick publiken att både sjunga, skratta och dom på första raden att bli lite generad :-), för inte nog med att hon bjuder på sig själv och sitt liv så följer det även med några sexskämt. En show på 1,45 minuter utan paus kändes som en fikarast, man ville aldrig att det skulle ta slut…. Tveka inte att boka biljetter till showen om ni har möjlighet!
Bjuder på några härliga pics från kvällen..

lena philipsson 1

lena philipsson 2

lena philipsson 3

lena philipsson 4

lena philipsson 5

lena philipsson 6

lena philipsson 7

lena philipsson 8

lena philipsson 9

lena philipsson 10

Ett bra sätt att fylla på energidepåerna 😉

Kram

Få senaste inlägg automatiskt

Vad vill du läsa om?