Senaste inlägg Populäraste inlägg

Få senaste inlägg automatiskt

Nu har jag en äntligen en resa att se fram emot!!

Av Gabriella Bergqvist, 4 september 2014

Som ganska nyligen nerflyttad från Stockholm till Åhus så kunde jag väl aldrig tro att jag skulle känna det lättare att bo i en småstad.

Ganska långt till närmsta flygplats med utlandsresor och jag som älskar att resa.
Vi är en familj som alltid har rest mycket och med Arlanda som närmaste flygplats så har det alltid funnits ett stort utbud av destinationer att välja på.
Jag flyger mycket till Stockholm i mitt jobb som projektledare på en reklambyrå och har ju redan upptäckt alla fördelar med en regional flygplats, så nära och enkelt men att de nu dessutom flyger till Kroatien är ju toppen.
Vi utökade familjen för ett år sedan med tredje barnet, och sedan lilla Tuva kom och en massa bestyr med husbygge så har det inte givits tillfälle att resa någonstans på ett bra tag.. men nu äntligen. Det ska bli fantastiskt spännande att följa med på den här Kroatien resan och jag känner redan på förhand att jag och mina badgalna barn kommer att njuta varje sekund av resan.

Tre veckor kvar.. är det förtidigt att börja packa?!

MVH Gabriella

Få senaste inlägg automatiskt

Vad vill du läsa om?