Senaste inlägg Populäraste inlägg

Få senaste inlägg automatiskt

Tack för förtroendet

Av Martin Bengtsson, 5 september 2014

Som en av de första ambassadörerna för Kristianstad/Österlen Airport vill jag börja med att tacka för förtroendet.

Det skall bli otroligt spännande att få möjligheten att upptäcka nya länder men även nya områden i vår underbara region och dessutom få möjligheten att dela med mig av dessa upplevelser till er.
Om man googlar på ordet ”ambassadör” står det bl.a. att: ”Enligt praxis och Wienkonventionen har ambassadörer immunitet i gästlandet, det vill säga att de kan inte ställas inför rätta”! Låter ju tryckt men jag hoppas och tror inte jag skall behöva utnyttja detta i denna roll! 🙂
Jag är en person som är väldigt aktiv och alltid letar nya utmaningar och äventyr och kommer även att göra så i denna roll. Medan mina ambassadörskollegor kommer att skriva om hur det är att besöka vår region eller de resmål som Kristianstad/Österlen Airport flyger till ur ett perspektiv som förälder, pensionär eller kanske kulturellt intresserad kommer jag att göra det ur den aktives/äventyrliges synvinkel. Jag kommer t.ex. att leta och skriva om löp/vandringssträckor, cykelleder eller tips på lokala aktiviteter som finns tillgängliga. Kanske går det något lopp/tävling de veckor som flyget går till resmålen eller vilka lopp/tävlingar som finns i vår egen region.
Den 27 september avgår premiärflyget till Kroatien och staden Zadar men tyvärr kommer jag inte att sitta på detta plan då vi väntar ett tillskott i familjen. Det ser ut som ett väldigt spännande resmål så jag hoppas få möjligheten att besöka och upptäcka det snart! Själv är det tänkt att jag skall börja utforska och springa delar av Skåneleden och kommer att återkomma med detta!

Trevlig helg och på återseende!

Martin

Få senaste inlägg automatiskt

Vad vill du läsa om?