Senaste inlägg Populäraste inlägg Mer av samma författare

Få senaste inlägg automatiskt

”The world is a book and those who do not travel only read one page”

Av Malin Bolte, 11 september 2014

Jag heter Malin Bolte och är en av dom utvalda ambassadörerna, tjohooo!

malinboltetheworldis

Passar helt perfekt då jag helst av allt reser. Jag bor med min familj som består av man, 3 döttrar, hund och 2 katter i Åhus. Jobbar på ett läkemedelsföretag som har huvudkontor i Stockholm så jag reser en hel del till Stockholm. Snabbt och smidigt tar jag mig till Stockholm från Kristianstad Österlen Airport. På min fritid tränar jag och jag har en särskild passion för löpning. Springer mitt 7:e marathon i NYC i november. Jag är en genuin kvalitetsmänniska och ser fram emot att dela med mig av mina restips…..
Spänn fast säkerhetsbältet 😉
Malin

Få senaste inlägg automatiskt

Vad vill du läsa om?