Senaste inlägg Populäraste inlägg

Få senaste inlägg automatiskt

Traillöpning mot Österlen, vilket äventyr!

Av Martin Bengtsson, 18 september 2014

Medan mina ambassadörskollegor planerar sitt Kroatienäventyr utforskar jag löpningen i vår underbara natur längs havet och i skogarna från Åhus ner mot Österlen. Hösten är just nu helt fantastisk här nere på den östra sidan av Skåne och gillar man löpning eller vandring i fantastisk miljö vill jag uppmana er att ta en tur hit! För er som inte har förmånen att bo här eller har den lätt tillgängligt kan jag rekommendera er att gå in på www.http://kidairport.com/sv/ och boka en flygbiljett till Kristianstad/Österlen Airport och en underbar helg här nere.

Vill ni springa något lopp här nere kan jag bland annat rekommendera Österlenmaran den 1/11 2014 eller varför inte ett lopp som jag själv skall springa nästa år, GAX100, den 4/7 2015. Har NI något lopp som känns så där lite speciellt här i trakten, skriv och tipsa gärna om det på bloggen!

Stort tack till ”Lonesome runners” löparen, fotografen och löparkompisen Thomas Bengtsson som tagit den fantastiska bilden!

Avslutar med ett citat från Ultralöparen och legenden Rune Larsson: Vad jag har för Vilopuls? ”Hur ska jag veta det, jag har aldrig vilat”

Run for fun!

 

Få senaste inlägg automatiskt

Vad vill du läsa om?