Senaste inlägg Populäraste inlägg

Få senaste inlägg automatiskt

Flyttfågel

Av Renee Bertilsson, 26 september 2014

Hej alla är ny på detta med Ambassadörskap och vill först tacka för förtroendet att få chansen att få vara med HjärtaKid och att få dela med mig av mitt liv med resor o allt annat som gör livet ”så mycket bättre”. Mina texter kommer att innehålla allt från att resa med husvagn, flygplan, motorcykel till konst och loppisbesök.

Ikväll så tog vi en mc tur till Mc kaffet i Tydinge, det sista för i år och det är med vemod man åker därifrån och känner att nu snart är det dags att ställa in hojjarna inför vintern, vi har haft en fantastisk säsong men varje år så är den för kort.

Just ikväll skulle jag vilja vara en flyttfågel…tänk att få flyga till varmare breddgrader att kunna välja om man vill ha kallt el varmt…men jag vet ju också att varje gång man reser iväg så är det alltid lika härligt att få se vårt underbara Skåne igen, att få komma hem 🙂 vi har en resa framför oss att se fram emot och om 94 dagar drar vi till värmen och firar nyårsafton, men tills dess blir det underbara sensommar dagar, härliga höstfärger och många mysiga stunder i soffan med massa levandes ljus.

Lev livet <3 ses snart igen 🙂

 

Få senaste inlägg automatiskt

Vad vill du läsa om?