Senaste inlägg Populäraste inlägg Mer av samma författare

Få senaste inlägg automatiskt

Vem vill (inte) åka till Kroatien…?

Av Malin Bolte, 27 september 2014

Idag åker några ambassadörer till Kroatien direkt från Kristianstad Österlen Airport.

malinboltekroatien

LOLLOS dom, jag VILL OCKSÅ dit men denna gången måste jag vara hemma och jobba. Livet är inte alltid rättvist. Jag hoppas de bloggar flitigt och tar en massa bilder så att vi andra kan får inspiration att åka dit. Åsa du kan väl kolla SPA, champagnebarer, Martin du måste kolla in dom bästa hotellen och gymmen och Gabriella jag vill veta bästa vuxenplacen där barn är tillåtna. Ser fram emot att era tips inför framtida resor. Jag har själv en intensiv höst som väntar, Amsterdam om drygt en veckan, New York 2 ggr i november…Tänk när man kan åka till New York direkt från Kristianstad Österlen Airport!!?? Det gäller att tänka utanför ”boxen”;)

Eftersom jag stannar kvar i underbara Åhus så ska ni få hänga med på min löprunda som jag gjorde igår. Åhus är så underbart…

http://http://www.runnersworld.se/blogs/malinbolte/hang-med-pa-en-loprunda.htm

Trevlig helg!

Malin

#hjartakid

 

 

Få senaste inlägg automatiskt

Vad vill du läsa om?