Senaste inlägg Populäraste inlägg

Få senaste inlägg automatiskt

Kroatien, privatjet och en gnutta rosévin.

Av Åsa Scharin, 28 september 2014

Vilken lyx!

Som Martin Nygren sa när vi damp ned på flygplatsen i Kroatien efter en mycket kort och behaglig flygresa: ”Detta är ju praktiskt taget som att flyga privatjet.” Sant. Först skojig incheckning på Kristianstad Österlen Airport där man känner ALLA från incheckningspersonalen via passkontrollen (känns ju väldigt spännande att visa passet där) till säkerhetskontrollen.

Många glada skratt och hög förväntan. Och vet ni, det fanns till och med ROSEVIN att köpa! Till protokollet bör föras att det var min väninna My som praktiskt taget tvingade mig. Så borde det ju rimligen vara när man måste ta Fakiren till Stockholm också.

Efter buss- och båttur hamnade vi sent igår kväll på paradisön Losinj och hotell Punta. Grymt fint hotell med fantastisk Spa-avdelning som My och jag kommer att utforska å det allvarligaste i morgon. Plötsligt minns jag Malin Boltes ord: ”Martin kommer att ha koll på alla gym och Åsa på Spa-avdelingarna och rosévinet. Inte omöjligt att hon får rätt. Dessutom kommer My att förse oss alla med den osvikligt bästa kroatiska shoppingguiden!

Men resan har bara börjat och en sak säger jag redan nu – detta kommer att bli fantastiskt. Bilder? Absolut – så fort vi har fått koll på det något svajiga internetet (eller om det är vi som inte vet hur man gör…).

På båtturen idag var det nämligen en tysk äldre gentleman som frågade var vi kom ifrån. ”Sweden”, sa vi. ”Of course”, sa han och klappade mig på huvudet. Och? Man kan väl inte hjälpa att man är blond.

Få senaste inlägg automatiskt

Vad vill du läsa om?