Senaste inlägg Populäraste inlägg Mer av samma författare

Få senaste inlägg automatiskt

Hur snabbt kan en ”lantis” vara på Stockholmskontoret?

Av Malin Bolte, 6 oktober 2014

Jag bor i Åhus och jobbar en hel del i Stockholm.

Tycker det är guld värt att Kristianstad Österlen Airport finns så nära. Detta underlättar mitt jobb väldigt mycket. Under tiden då vi inte hade några flyg från Kristianstad fick jag flyga från Ronneby eller Malmö och då tog det en massa extra tid och dessutom är det gräsligt att köra bil långt under tidig morgon. I onsdags skulle jag upp och jobba och då gick det till såhär;

Fick ställa klockan på 05:00 och bilen måste gå kl 05:40 enligt min planering. Det tar under 20 min att köra till Everöd från Åhus.

Klockan 05:55 parkerade jag GRATIS på Kristianstad Österlen Airport och klockan 06:00 var jag incheckad och klar. Flyget går 06:25 och man serverades gott kaffe av en trevlig flygvärdinna. Smörgåsen får ris av mig och anledning är att jag önskar grovt bröd dvs en rejäl smörgås på morgonen. Nu är ju kaffet det viktigaste för mig men ser fram emot bättre smörgåsar;). När jag satt där och läste Kristianstadsbladet och njöt av kaffet fick jag njuta av en helt magisk soluppgång, FANTASTISKT!!!

Klockan 07:25 var jag på Arlanda. Väskan kommer nästan snabbare på bagagebandet än vad det tar att gå till bandet, toppen bra för en snabb person som jag!

07:40 satt jag i taxi till kontoret och någon minut efter 08 var jag på kontoret i Silverdal trots intensiv trafik.

Visst är detta galet bra!!?? Tänk att en ”lantis” från Åhus kan vara på coola Stockholmskontoret redan kl 08 och starta en härlig dag där. Det tog alltså 2 timmar och 20 minuter från att jag startade min bil i Åhus tills att jag var på jobbet (i high heels, såklart) i Stockholm!

High five tycker jag!!!

Malin 🙂

malinlantis malinlantis2 malinlantis3 malinlantis4 malinlantis5 malinlantis6

Få senaste inlägg automatiskt

Vad vill du läsa om?