Senaste inlägg Populäraste inlägg

Få senaste inlägg automatiskt

ULTRA All Inclusive

Av Marie Martinsson, 9 oktober 2014

Ambassadör, ett av de finaste uppdragen man kan ha.

Har tidigare varit detta i nationella narkotikafrågor och har f.n. detta uppdrag i kvinnligt företagande, och att nu få möjlighet att marknadsföra möjligheterna med Kristianstad/Österlen Airport ska bli väldigt roligt.

Skall försöka belysa lite av vår fantastiska handelsstad och möjligheterna till att ta sig snabbt och enkelt till vår huvudstad. För dig som älskar hästar och ridsport så har vi en gammal och stark tradition med framgångsrika uppfödare och ryttare i vår trakt vilket jag kommer att återkomma till.

Men om en vecka bär det av till Turkiet, bokat och beställt av mina gamla föräldrar, ska bli jättemysigt och självklart bekvämt med 10 min till flygplasen. Denna resa är en ULTRA All inclusive??? Fortsättning följer…….

Få senaste inlägg automatiskt

Vad vill du läsa om?