Senaste inlägg Populäraste inlägg

Få senaste inlägg automatiskt

Vardagslunk…

Av Magnus Nilsson, 14 oktober 2014

Det är med stor glädje jag tar mig an uppdraget som HjärtaKID-ambassadör!

Det har redan gått flera veckor sedan det stod klart att jag skulle få vara en del av detta spännande gäng och dagligen har jag haft för avsikt att inleda mitt uppdrag med ett premiärinlägg på bloggen. Som trebarnsförälder tenderar dock tiden att springa iväg ganska fort och sedan skolstarten i augusti känns det som att man spenderat all ledig tid på föräldramöten, utvecklingssamtal, fotbolls- och handbollsträningar med mera. Även detta har sin tjusning, men ger inte mycket att berätta om i detta forum.

I brist på lediga dagar att göra utflykter på får man försöka hitta njutning i vardagen. En joggingtur via Höge väg, mellan Tollarp och Östra Sönnarslöv, är alltid lika hänförande. Som en tur i den Toscanska landsbygden! Att köra mellan småbyarna på Österlen gör lätt att man glömmer att det är arbetstid. Om man sedan lunchar på någon restaurang längs Storgatan i Simrishamn följt av en promenad i den pittoreska omgivningen blir arbetsdagen till en komplett kulturresa.

hogevag

Det är det lilla som gör det! Även om jag är lite avundsjuk på ”päronen” som i fredags hoppade på ett flyg vid Kristianstad Österlen Airport för färd till Turkiet. Men, men… jag fick i alla fall äran att passa deras hund.

Det är inte bara fördelar med närhet till en flygplats..!

Få senaste inlägg automatiskt

Vad vill du läsa om?