Senaste inlägg Populäraste inlägg

Få senaste inlägg automatiskt

Okejdå, vi reser igen!

Av Petra Ralphén, 17 oktober 2014

För fem år sedan var BB väskan packad, vi väntade med spänning på att få välkomna vår första son till världen.

På söndag är det fem år sedan han föddes. Under dessa fem år har han fått följa med oss som älskar att resa på många äventyr. Givetvis så älskar även han att resa och längtar tillbaka så fort vi är hemma igen. I år har barnen varit med två veckor på Gran canaria i påskas och en vecka på Mallorca för några veckor sedan. Min man har varit på surfsemester i Marocko och jag har varit på träningsresa med tjejkompis i Turkiet, jag och mannen gjorde även drömresan till New york i våras. 2014 har verkligen varit resornas år!

När jag fick äran att vara ambassadör så slog mig tanken att vi kanske skulle fira sonens femårsdag i Turkiet. Man kan väl aldrig resa för mycket?? Jag har kollat olika resmål och flertalet hotell under de senaste veckorna.

Antalya Turkey

Igår bokade vi äntligen!! Idag flyger vi och valet föll på ett enkelt men populärt lägenhetshotell i Side. Så nu är resväskorna packade. Mot nya äventyr, fortsättning följer!

Få senaste inlägg automatiskt

Vad vill du läsa om?