Senaste inlägg Populäraste inlägg

Få senaste inlägg automatiskt

Bye Bye Kristianstad

Av Marie Martinsson, 18 oktober 2014

Det känns ju extra härligt när man vaknar på resdagen och regnet öser ner utanför fönstret.

Idag bär det av till Turkiet. Är nästan lite förväntansfull, har aldrig åkt någon charterresa från Kristianstad/Österlen Airport förut, lyxigt bara 10 minuter till Flygplatsen. Gratis parkering direkt utanför utresehallen, så trots regnet klarade sig det nyfixade håret.

Utresehallen är så mysig, känns familjärt , tända ljus och en härlig stämning i incheckningskön. Man pratar med varandra och poliserna vid passkontrollen är också på gott humör och småpratar med alla, detta har jag aldrig upplevt förut.

 

Planet går i tid, skönt och vi får turfullt rad nr 1, extra benutrymme, turkiskt plan och personal, kanske lite annorlunda en att åka med primavera men bra service och mat.

Tre timmars flight, kanon, det märks att det är lågsäsong nu ingen kö vid passkontrollen men 26 grader ute, det kommer bli en kanonvecka.

Efter en timmes transer anländer vi nu till vårt Ultra All Inclusive hotell Starlight, ett femstjärnigt hotell precis vid havet. Har aldrig bott på ett sånt gigantiskt stort hotell, piccolon kör våra väskor och jag får en egen bungalow med soffgrupp och stort badrum, jättefint. Känner att jag kommer sova gott inatt och morgondagen kommer nog att gå åt till att kunna hitta allt som hotellet har att erbjuda……men först ett dopp i poolen.

mariem_bye mariem_bye2

 

 

 

Få senaste inlägg automatiskt

Vad vill du läsa om?