Senaste inlägg Populäraste inlägg

Få senaste inlägg automatiskt

Ja ibland får man en knasig ide :)

Av Renee Bertilsson, 18 oktober 2014

Kände mig höst trött och sliten inte på det bästa humöret då får jag alltid knasiga saker för mig, säger i alla fall min man Lars.

Då undrar ni kanske Vad har hon nu hittat på?? Jo jag satte mig ensam på planet och åkte till Turkiet 🙂 Jag frågade först runt om nån ville följa med men ingen kunde åka med så kort varsel…för kort varsel va det, kom på det i måndags beställde resan på onsdagen och reste i fredags från Kristianstad Österlen Airport, tur vi har en så fin o nära flygplats som till på köpet har toppenresor till Turkiet.

I torsdags kväll undrade jag verkligen vad jag gett mig in på, åka ensam???? Alla som känner mig vet att jag HATAR ensamhet har aldrig tyckt om det….men dom flesta vet också att jag är så social o aldrig tyst så jag tänkte det ordnar sig säkert. Jag tog inte vilken resa som helst utan jag hängde på Seniorfestival resan, tänkte är man i grupp så är det inte lika läskigt.

Jag hade tur för på flygplatsen träffade jag två andra ambassadörer som skulle till Side, Petra bor inne i Side och Marie är på samma hotell som jag och hon o hennes familj har förbarmat sig över mig 🙂 så ensam är jag bara när jag väljer att va det….se det ordnar sig alltid 🙂

Allting har funkat super bra, från incheck till ankomst här på detta mega hotell, man blir alldeles snurrig det finns nya saker runt hörnet hela tiden…här är 811 rum Ultra al inclusive, matsalen är så stor o här är så mycket mat så hungrig behöver man inte vara. Jag har varit på en al inclusive och fy det va ingen höjdare varkens maten el vinet. Här är allt jättegott, ja det jag hunnit prova.

Idag började jag dagen med Hamam bad, det va en upplevelse bara det…tvagning, skrubb och massage jätteskönt men nu är man vit som en krita…solen lyser på blå himmel så nån färg på kroppen ska jag väl lyckas få hoppas jag 🙂

Turkarna tycker det är vinter här…el hur 27 grader är det idag och dom har stängt av AC på rummen….jo men tjena…hur lätt är det att sova då, men sånt är livet.

Nu ska jag njuta en stund till här vid poolen sen blir det en promenad innan det är dags att ta fördrinken innan maten, är det gratis så är det 😉

reneeibland reneeibland2 reneeibland3

 

Få senaste inlägg automatiskt

Vad vill du läsa om?