Senaste inlägg Populäraste inlägg

Få senaste inlägg automatiskt

Mitt i min vardag #hjartaKID

Av Hanna Block, 19 oktober 2014

Mitt i veckan på väg, njuter av de nu vitblommande höstfälten längs den ringlande vägen över Hovby. Ler för mig själv när mina tankar går tillbaks till barndomsminnet, då vi kallade vägen för ”kittelbackarna”.  Jag kan fortfarande känna suget i magen och den lilla kittlande känslan, när pappa eller mamma styrde över dessa backar, som då tycktes vara höga.

Resan i sig var då alltid något extra, vare sig den gick till Kristianstad, Malmö, Simlångsdalen (där jag firade sportlov under många år i vinterbackar med både läng- och utförsåkning, trott om ni vill) eller till Mallorca (åkte första Jumbojeten från Sturup till Mallis, iklädd bruna smal randiga manchester om ni undrar; )).

Att resa har blivit en stor del av min vardag, med bil (älskar min Audi (kram på dig Anders Stark, Bilcentrum i Kristianstad), har äntligen fått en egobil igen, A5 sportpack, I LOVE) och flyg, numera sällan med tåg (du vet tid, eller ej i tid=SJ). Mina vägar korsar Åhus-Malmö-Helsingborg-Kristianstad- Karlskrona- Växjö- Halmstad.

Absoluta måsten i bilen, Kaffetermosen fylld med kaffe (njuter av doften från nymalda Zoegas bönor, direkt från Helsingborgsfabriken) och skummad Skånemejeri-mjölk, samt mina skor. (Min man kallar min bil, husbil med anledning av alla mina skor. Kör aldrig i mina high heels de väljs vid ankomst beroende på outfit och dagens agenda.)

Iom mitt arbete har jag fått ett extra uppdrag, Strategic Core Group 2015-20, blir flyget igen sparrow. se. Bra för logistiken, balans i livet Jag-Familjen-Arbetet!

Ny packningsrutin – Skärp, smycken i handväskan och extra ombyte i ”One Night Briefcase”. Ingen bagageincheckning – Office check in 8.15: ) i STO City. I like Kristianstad Österlen Airport.

Puls! Kvarterskoll i mina gamla kvarter ovanför Humlan! Koll med vännerna på Facebook ”Val av restaurang?” Uppdaterar yrkeslivet LinkedIN! Nyhetskoll, Twitter! Nätverket lever!

Jag <3 www.hjartaKID.se

Vad <3 du?

 

Få senaste inlägg automatiskt

Vad vill du läsa om?