Senaste inlägg Populäraste inlägg

Få senaste inlägg automatiskt

Renskrubbad

Av Marie Martinsson, 19 oktober 2014

Vad är självklart om inte åka på en Hamam första dagen man är i Turkiet.

Det sägs att man får en mycket finare solbränna. Hotellet erbjuder förstås detta men vi beslutade att åka till ett riktigt Turkiskt badhus i Side för att få den riktiga upplevelsen. Upphämtade av en minibuss  på hotellet for vi iväg med den turkiska chauffören (säkrare att flyga) och anlände till detta typiska bad helt i marmor, det var som att komma in i en helt annan värd. Vi möttes av en hel hop med killar med en handduk runt höften och tilldelades en personlig massör (tyvärr fick man inte välja).

För er som inte varit med om detta förut börjar man i bastu för att mjuka upp kroppen, sen går man till ett rum fullt med salt som man skrubbar sig med, sen börjar det sköna, man blir omhändertagen fullt ut. Din egna personliga massör skrubbar dig ren med en handske för att sen tvålas in med en härlig olivolja. Inte nog med detta, avslutningen är en timmes massage inkluderande zonterapi och varma stenar, allt till ett pris av 60 euro värt varenda krona. Lovely NU är vi redo för solsängen.

mariem_ren

 

Få senaste inlägg automatiskt

Vad vill du läsa om?