Senaste inlägg Populäraste inlägg

Få senaste inlägg automatiskt

Side city tur

Av Renee Bertilsson, 20 oktober 2014

När man åker ensam som jag så är det ju perfekt med en  em tur med trevligt folk.

Igår blev det en Side city tur som är gratis för oss som åker på seniorfestivalen…sagt och gjort på bussen sen bar det iväg. Första stoppet va i Manavgats vattenfall….jättefint inte stort el högt men det va starkt vattenflöde och stark fors….där stannade vi i 35 min och under den tiden så lyckades jag med att ta selfie på mig själv o fallet och träffa en mycket trevlig äldre herre som va lika snacksam som jag och ensamåkande 🙂 det visade sig efter en stund att han hade en vän i Kristianstad och det va på samma gata som min hahaha hur stor sannolikhet är det 🙂 Mannen är från Stockholm och visste inte ens om att vi har en så fin Flygplats som Kristianstad Österlen Airport, så nu sa han att det blev genast mycket lättare att åka o hälsa på vännen….ja se där 🙂

Ialla fall in i bussen igen…mot Side vi hade en mycket kunnig guide som berättade en hel del om Turkiet och detta område. Vi gick längs med arkeologiska utgrävningar som tyvärr avstannat pga för lite pengar men man kunde näsan förnimma dess historia, jag då som är mycket historia intresserad tyckte detta va super bra. Innanför stadsmuren i gamla stan så hade vi 1.5 timme ensamtid, jag och ett jätte trevligt par från Österlen strosade runt på gatorna och kollade lite försiktigt in i affärerna…märks att det är slutet på säsongen för dom rear innan man ens kommit innanför dörrarna. Jag va i Side för 16 år sedan o mycket har förändrats men samtidigt kände jag igen mig små saker man kommer ihåg.

Vi kom tillbaka vid sex tiden och snabb som en vessla bytte jag om för jag hade drink dejt med Marie o hennes familj. Det stormade igår så det gick absolut inte sitta ute…tyvärr för det är halva nöjet…..sommarkvällar utomhus det slår det mesta.

Idag har jag fått en knasig ide igen och vi får väl se om jag lyckas…mer om detta imorgon 😉

Carpe diem <3

reneeside reneeside2 reneeside3 reneeside4

Få senaste inlägg automatiskt

Vad vill du läsa om?