Senaste inlägg Populäraste inlägg

Få senaste inlägg automatiskt

Mitt tokiga andra jag

Av Renee Bertilsson, 22 oktober 2014

Jag ska nog bli skådespelerska tror jag 🙂

När man åker ensam så har man mycket tid att fundera och här nere är inget undantag. Idag låg jag i solstolen och tittade upp på den fina huvudbyggnaden, tänkte undras tro hur Sviterna ser ut, vad är det för speciellt med dom? Hur bor man om man är rik, jag har aldrig ens varit i närheten av sån rikedom. Jag har ju sett att dom har tillgång till VIP pool med fina sängar med lakan på, egen servitör med rullskridskor på fötterna så det ska gå snabbt.

Men är det så mycket bättre? Tillbringar man mer tid i sitt rum då? Jag är i mitt när jag ska duscha o sova….typ

Då kom mitt andra jag på (hon som vågar)….jag ska fråga om jag får titta i en sån svit 🙂 men tror inte det funkar i bikini 😉

In i duschen på med finaste stassen jag har med mig, piffade till håret och la en make up…sen skred jag till verket… gick till receptionen och anlade min viktigaste min…presenterade mig så här: Hej jag heter Renee och jag skulle vilja se på ert finaste rum och ta lite bilder för ett reportage…..Han studerade mig och sa, vilket rum bor du i, slog lite på datorn och frågade Reneé? Japp stämmer, han sa ta bilder? Ja tack 🙂 han sa Presidentsvit upptagen, men Topp VIP is oki skickade med mig bagage mannen, mycket trevlig kille som kunde jättebra engelska.

Kom in i ett stort vardagsrum med liten toalett, sovrum med walking closet, stort badrum med separat dusch och badkar, där inne kunde man dansa 🙂 minibar som va fullproppad med allt gott du kan tänka dig, sen öppnade han balkongen…jacuzzi badkar och en balkong som löpte runt byggnaden med egna solsängar och hänförande utsikt….magnifikt….alltså man behöver inte gå nånstans man kan bara njuta i den fina sviten.

Här är bilderna

Ja ni ser hur fint som helst 🙂 bara lägg till lite mer i bokningen med Turkietresor så kan ni bo så här lyxigt

Så roligt kan man ha även om man åker ensam 😉

reneetokiga reneetokiga2 reneetokiga4 reneetokiga5 reneetokiga6 reneetokiga7

Få senaste inlägg automatiskt

Vad vill du läsa om?