Senaste inlägg Populäraste inlägg

Få senaste inlägg automatiskt

Vi har det bra här

Av Marie Martinsson, 22 oktober 2014

Hotellet är helt klart super, det finns allt man kan tänka sig.

Mat och dryck dygnet runt, tio olika pooler, shoppinggata, wellness och fitness, 30 tennisbanor, Golfbana, ridning m.m och faktiskt riktigt proffsig underhållning på kvällen. Hotellet kanske inte har den riktiga mysfaktorn men är väldigt imponerande. Det är så stort så det finns ett tåg för att ta sig runt på området.

Tågresan är faktiskt en liten trevlig tur som tar en igenom hotellets olika trädgårdar som består av en fantastiskt blomsterprakt blandat med citron och olivträd, och fritt springer höns, ankor och påfåglar.

När trädgårdarna tar slut öppnar sig omgivningen och alla dessa tennisbanor kommer emot en. Inte nog med det, fotbollsplan, Aquapark Golfbana och ett stall med ett antal hästar.  Färden går sedan tillbaks och vi passerar alla bungalows som ligger mot havssidan.

”Här bor jag”.

Stranden ligger förstås i direkt anslutning till hotellet och är vacker men lite stenig så de  flesta dagarna har tillbringats vid den stora huvudpoolen. Om man känner sig lite stel kan man åtnjuta en massage i någon av dessa grästäckta små verandor, och tycker man att fötterna har lite för mycket förhårdnader finns det givetvis fiskbad man kan stoppa dem i.

Vill man deltaga i vattengympa på morgnarna så körs ju det självklart i inomhuspoolen där det även finns ett antal jucuzzi bad

Ja…. det går ingen nöd på oss, man kan inte ha det så mycket bättre.

mariem_bra mariem_bra2 mariem_bra3 mariem_bra4 mariem_bra5 mariem_bra6 mariem_bra7

Få senaste inlägg automatiskt

Vad vill du läsa om?