Senaste inlägg Populäraste inlägg

Få senaste inlägg automatiskt

Då va man hemma igen

Av Renee Bertilsson, 24 oktober 2014

Ja en vecka går fort vi har haft super bra väder ända tills igår, dagarna rullar på med böcker, sol, promenader, vin, mat och samkväm 🙂

Har lyckats läsa 6 böcker varav en ny utkommen bok om Andra världskriget, en bok jag kan rekommendera….vi får aldrig glömma vad som hände så många människor.

Fördelen med att resa ensam är att man får vara ifred, att få komma o gå som man vill, att kunna bestämma idag vill jag va social o ha sällskap och framför allt få läsa när hinner man det annars??  Så att åka ensam är inte helt fel om inte annat så går man utanför sin box och utmanar sig själv…..nyttigt och nyttigt att sakna o att bli saknad 🙂

I torsd så tänkte jag utmana mig ännu mer, jag tog helt enkelt en Dolmus till Manavgats marknad….tänkte lite…. hur ska jag hitta….äsch följa strömmen förstås….sagt och gjort  😉 jag är ju ingen stor shoppare så det blev 2 tröjor till mannen, present till mamma och naturligtvis en väska till mig. Träffade 4 svenska damer som inte hittade till Busstorget så jag sa lite käckt, följ mig…..hahah ja kaxigheten är det inget fel på 😉 …. hittade bussen och kom hem till Hotellet ytterligare en erfarenhet rikare.

Regnet vräkte ner exakt hela dagen och åskan va så sträng så det va riktigt obehagligt men jag skulle ändå bara packa för bussen skulle hämta oss 02:55 usch….men vilken tur man bodde på 5 stjärnigt hotell 🙂 lyfte luren sa picup service please 😉 2 minuter senare kom golfbilen lastade in både mig o bagage o så slapp vi regnet…service det

Inte sista gången jag flyger utomlands från Kristianstad Österlen Airport för det va så nimt, landade 8.50 hemma i huset 9.30 det ni 🙂 så tveka inte prova vet ja….nu ska jag packa om för på söndag morgon bär det av till Stockholm på konferans.

Tjingeling 🙂

reneedåvarman reneedåvarman2 reneedåvarman3 reneedåvarman4 reneedåvarman5

Få senaste inlägg automatiskt

Vad vill du läsa om?