Senaste inlägg Populäraste inlägg Mer av samma författare

Få senaste inlägg automatiskt

IDAG är början på resten av ditt liv!

Av Malin Bolte, 24 oktober 2014

Det förflutna finns inte längre. Det enda som finns är NU! Du skapar din egen värld och ligger bakom dina upplevelser…

Kay Pollak var i Kristianstad den 15/10 i regi av Wimab utbildning.http://wimab.se 

malinbörjan

Jag har filosofin att jag ständig är i utveckling och ett sätt att utvecklas och få inspiration i livet är att lyssna på bra föreläsare. Jag har läst Pollaks alla böcker och var väldigt nyfiken på att få lyssna på honom. Läsa är bra med att lyssna live är något helt annat! Så mycket bättre;)

Kays föreläsning heter ”Ändra dina tankar”. Jag tror/vet att tankens kraft är oslagbar så denna föreläsning var jag bara tvungen att bjuda min syster på och hon tackade ja. Underbart att dela föreläsningar med andra.

Jag ska kort ta några ”russin ur kakan” från föreläsningen.

Vilken ambition har du att utvecklas, hur vill du känna, hur högt vill du nå, hur bra medmänniska vill du vara? Du styr själv var du vill ligga? Vill du vara en 1:a eller en 10:a? Min älskade syster vänder sig mot mig och säjer, ”du vill alltid vara en 10:a Malin!” JAAA klart jag vill!!! (är mitt svar)

Vad hindrar oss från detta? Ta redan på det och gör dig själv lycklig!

Bjud in alla till förändring genom att ändra dig själv.

 I varje möte får man reda på saker om sig själv! Det jag tänker om andra handlar mer om mig själv.

ANDAS – PAUS – ”det ligger ngt i det du säjer” = Avväpna dig , gå inte i försvar!

Jag fick massor av energi av dessa 3 timmar tillsammans med Pollak och han har rätt, idag är början på resten av mitt liv och jag kan välja att vara en 10:a, jag kan välja att ändra på mig själv och mina tankar att njuta av att leva i processen och ha kontroll över situationen. Jag har ett uppdrag att göra mig själv lycklig och våga prioritera mig själv. U rock Pollak och tack för en givande föreläsning. Jag väljer glädje 🙂

Nästa föreläsare som kommer till Kristianstad är Mia Törnblom!!! Boka in den 26/11 redan NU….

http://wimab.se/Produkter/Forelasningar/Mia-Tornblom-Hur-svaart-kan-det-vara-21

”Bli trollbunden och inspirerad. På ett glädjefyllt, trollbindande och lärorikt sätt inspirerar Mia Törnblom i sin föreläsning till ett bättre liv, både i yrkeslivet och privat. Personligt ledarskap samt mental träning är viktiga punkter för Mia som lägger mycket vikt vid ord som mod, hänsyn, trygghet, motivation, reflektion, tålamod och ansvar. Du och dina kollegor eller vänner får nya insikter och metoder om hur ni kan påverka ert liv i den riktning ni själva önskar”. /Wimab

Detta tänker inte jag missa!!! Köp biljetter via länken ovan och det finns tider både kl 13 och 18.

Vi hörs!

Malin #hjartakid

🙂

malinbörjan2 malinbörjan3 malinbörjan4

Få senaste inlägg automatiskt

Vad vill du läsa om?