Senaste inlägg Populäraste inlägg

Få senaste inlägg automatiskt

Allsång i Grottan

Av Marie Martinsson, 25 oktober 2014

Nu är det sista kvällen och vi har bokat bord på den Italienska restaurangen ska bli så himla mysigt att bli serverad en trerätters middag istället för att springa med alla andra runt buffén och tänt ljus på bordet, härligt. Reneé (min ambassadörskollega) är ju självklart med och vi har det supertrevligt och summerar veckan, och att få åka iväg ensam  en vecka med sin föräldrar kommer bli ett framtida minne för mig.

När middagen är avklarad ordnar Turkietresor allsång, detta får vi ju inte missa. Det är ju Seniorfestival så vi beger oss när i ”Grottan” där den flesta underhållningen sker. Läcker lokal med en massa smålampor i taket och känslan är faktiskt en stjärnhimmel. När vi kommit ner blev jag lite ”skratt i full”, allsången hade börjat och man ser ett gäng vajande grånade huvuden som entusiastiskt lever sig in i sången,  det var bara att ta ett allsångshäfte och börja sjunga.

Det går fort när man har roligt och det börjar bli dags att bege sig till resväskan och börja packa den. Early Flight redan kl 06,00 går planet från Antalya så det känns inte lönt att gå och lägga sig men det bästa är att kl 09,00 är jag på Kristianstad/Österlen Airport, och 10 min senare är jag hemma och vet ni, om en vecka åker jag till Kanarieöarna  på träningsresa, lite annat upplägg förstås.

Jag och Reneé tackar för denna vecka.

mariem_grotta-300x225 mariem_grotta2-225x300 mariem_grotta3-300x225 mariem_grotta4-200x300

 

Få senaste inlägg automatiskt

Vad vill du läsa om?