Senaste inlägg Populäraste inlägg

Få senaste inlägg automatiskt

Stockholm here I come!

Av Josefine Persson, 4 november 2014

Som de andra redan utryckt det så kan jag skriva under på att jag också både är stolt och glad, och tackar ödmjukast, för äran att bli utvald som en i gänget av alla härliga ambassadörer här på HjärtaKID. Jag hoppas ni tycker att det är lika spännande som jag, att få hänga med på denna resan. Jag ska försöka inspirera er så mycket jag kan med fina bilder, tips och alla roliga utrikes- och inrikesresor. Jag hoppas även att jag, genom min personliga resa, kommer få fler att våga ta steget. Jag har nämligen bestämt mig för att lämna tryggheten i fantastiska Kristianstad, för att ta med mig flyttlådorna upp till Stockholm. Och jag vet att ni är bra många fler där ute, som funderar på samma sak som jag!

Vetskapen om att jag har så nära hem, är en stor del till att jag faktiskt har tagit steget att prova. Jag vet att ni är många som är i den situationen jag har varit i, ska jag eller ska jag inte, vågar jag? Gör det säger jag! Att våga har varit det största hindret för mig, resten löser sig på ett eller annat sätt. Och vad är det värsta som kan hända egentligen? Att man får boka en enkelbiljett tillbaka♥  Eller hur?

Dessutom kan familjen och vännerna här hemma inte skylla på att det är för långt för att hälsa på oss. Jag menar hur lång tid tar det att flyga till Stockholm från Kristianstad Österlen Airport? Ungefär lika lång tid som det tar för dem att köpa en liter mjölk på Maxi en fredagseftermiddag.

Så här såg vår vackra huvudstad ut förra veckan. Då var jag där och kollade på mitt framtida boende och hälsade på delar av familjen och vännerna som bor där.
josefineperssonhereicome josefineperssonhereicome2 josefineperssonhereicome3

Få senaste inlägg automatiskt

Vad vill du läsa om?