Senaste inlägg Populäraste inlägg Mer av samma författare

Få senaste inlägg automatiskt

Starstruck!

Av Martin Nygren, 13 november 2014

Ikväll är det då äntligen dax! Första middagen med alla ambassadörer för hjartakid.

Jag kommer lätt att bli starstruck av alla brillianta människor som skriver så Selma Lagerlöf rodnar.

Ser fram emot att få säsongens bästa recept, höstliga utflyktsmål, vart springer jag helst 11 mil i ösregn på Österlen. Dessutom är jag nyfiken på de bästa konserterna, utställningarna & tänker föreslå att jag gör en grundlig undersökning av våra bästa Spa i trakten. Känner att jag är ytterst lämpad för denna uppgift. #kanzlatankickabollliksom

Har också idéer om lämpliga framtida resmål för Kristianstad Österlen AirPort. Va en snabbis i Barcelona för ett par veckor sedan. Är makalöst förälskad i denna stad som har allt jag önskar av en semesterort. Närheten till havet, underbar mat #älskatapas&vin, arkitektur & kultur, strandpromenad som aldrig tar slut, humana priser & bra shopping. Men det bästa av allt är alla gamla människor som åker skateboard, dricker vin mitt på dagen, hånglar & håller handen & ser allmänt lyckliga ut. Alla dagar räknas & åldern är ingen ursäkt för att sluta leva. Viva Barca!
Är också lite nyfiken på om en ambassadörsmiddag är att jämställa med en personalfest. Isf bör ni läsa mitt nästa inlägg. #förattintesnackaombilderna
Kärlek! / M

martinnygren_starstruck martinnygren_starstruck2 martinnygren_starstruck5 martinnygren_startstruck4 martinygren_starstruck3

Få senaste inlägg automatiskt

Vad vill du läsa om?