Senaste inlägg Populäraste inlägg

Få senaste inlägg automatiskt

HjartaKID ambassadör!

Av Ann-Sofie Adermark, 17 november 2014

Nu har vi haft informationsmöte, nästan alla ambassadörer kunde närvara!

Trevligt att träffas och umgås. Tack för en trevlig kväll! Nu är jag utrustad med en ny resväska, den förra gick sönder i fredags kväll när jag kom hem från semestern! Om nån vecka ska några av oss ambassadörer ge oss ut på Örnsafari, detta ser jag fram emot, kanske hinner vi med lite glögg innan jul oxå.

I lördags blev de Gåsamiddag!

Ja, självklart smakar jag soppan, (svartsoppan) men beställer alternativet och tar 2-4 skedar från någon annans tallrik, leverkorven hoppar jag över. Det räcker för mig, soppan är faktiskt  god, de gäller bara att låta bli att tänka! En härlig smak av pepparkaka!!  🙂

I morgon bär de av mot sjukhuset och en operation så kvällen går nog i lugnets tecken. På lördag ska jag först ordna presenter till 20 st, får besök från Knäred och Smålandsstenar och därefter kommer min kära Pappa och hans fru på besök! Detta ser vi fram emot.

Tills vi hörs igen, ha de bäst!

Ann-Sofie

annsofieambassadör annsofieambassadör2

Få senaste inlägg automatiskt

Vad vill du läsa om?