Senaste inlägg Populäraste inlägg

Få senaste inlägg automatiskt

Ridtur i Everöd

Av Josefine Persson, 17 november 2014

Det är inte så att jag har skaffat mig en så kallad ”bucket-list” men jag har ändå en slags lista på saker som jag i alla fall måste och vill hinna med innan jag flyttar.

Flyttlasset går ett par dagar efter nyår så det är inte alls många veckor kvar och tiden går som vanligt alldeles för fort.. En sak som jag har velat göra väldigt länge, som bara skjutis upp, är att följa med min morbrors fru ut och rida. Jag har aldrig varit en hästtjej men de få gångerna jag har varit på en ridtur så har jag verkligen gillat hela grejen med att bara rida ut i skogen. Ingen stress, bara här och nu. Lite så.
I går slog vi äntligen slag i saken. Trots något kalla vindar så gav vi oss ut på en riktigt härlig runda i Everöds skogar med deras två fina islandshästar. De bor inte alls långt ifrån flygplatsen, så vi red faktiskt i skogarna bakom den kan man säga.
Under tiden som Ulrika förberedde hästarna (som sagt, ingen hästtjej här så jag drog endast ett par drag med ryktborsten) så passade jag på att filma och fota lite. Så här kommer lite bilder plus en video på innan vi gav oss ut i skogen.

josefineperssonridturjosefineperssonridtur2josefineperssonridtur3josefineperssonridtur4

 

 

 

Få senaste inlägg automatiskt

Vad vill du läsa om?