Senaste inlägg Populäraste inlägg

Få senaste inlägg automatiskt

Söndagsmys

Av Renee Bertilsson, 17 november 2014

November….den tråkigaste månaden som finns, vad gör man då?

Jo man planerar en överraskning för mannen…denna gång blev det till att prova Ystad Saltsjöbad,  jag har bara varit utanför en gång för många år sedan och har hört så många som varit där så nu va det dags att testa. Sagt och gjort….vi gjorde fika korg med oss och åkte igår morse, jag hade då bokat Söndagsmys och det ingår då, Övernattning, SPA, 2 rätters middag och frukost till det ringa priset 2040 kr för två personer, det tycker jag är mycket bra pris.

(Nu är inte mina bilder dom bästa i skärpa men jag har tagit dom med mobilen så ni får ha lite överseende med det. )

Vi kom in en jättefin lobby med välkomnande brasa och dom mest underbara fåtöljerna, vill tilläggas att jag ville ha en med mig hem 😉

Jätte trevlig personal tog emot oss det är jätteviktigt för mig hur Receptionisterna tar emot sina gäster, men här får ni äkta värme och välkomnande leenden som önskar er en trevlig vistelse. Vi fick rum 200…tror att det va ett handikapps anpassat rum för det va rymligt, inga trösklar, ingen heltäckningsmatta och stor toalett det låg även på bottenvåningen och hade utsikt mot poolen men inte mig emot.

På sängen låg det stora fina morgonrockar och söta spetsiga morgon tofflor 😉

Vi är sådant där folk som alltid ska ha kaffe med sig överallt, vi älskar att ha picnic och har lärt oss det sen vi började köra hoj, har man det med sig kan man stanna precis överallt och ni ska veta att det kan inte va vilket kaffe som helst 😉 Gevalia förståss <3

Så en kopp kaffe liten söt kaka och en liten stund på sängen sen va det dags för SPA. Det som slog mig när jag kom in på Ystad Saltsjöbad är hur ombonat det är, mysfaktorn slog till redan i receptionen och den fortsätter överallt….vilket ställe här kommer ett axplock av bilder, ni får bilda er en egen uppfattning av dom.

Ja ni ser, hur fint och mysigt som helst. SPA delen är öppen till kl 24 så vi tog en runda till efter middagen, då va vi nästan ensamma där och det va soft belysning och mysfaktorn va ännu större.

Att relaxa efter en underbar middag i vår ensamhet när vinden tjuter ute, regnet smattrar mot rutan med dov musik i bakgrunden….det är njutning på hög nivå <3

Imorse vaknade man trött o slö efter gårdagens SPA men magen knorra så det blev frukost, efter frukosten så fick jag för mig att kolla om det fanns plats för The Creek experience klockan va då kvart i tio, ja sa hon kl 10 finns….ojoj tillbaka till rummet, slängde ner alla saker i väskan till receptionen och betala och in med väskan i bagagerummet…halv sprang till SPA receptionen trängde oss före alla och med 5 min försening så va vi där 😉 det ni…. Men det kan jag absolut rekommendera helt underbart.

Så alla ni som tvekar…..åk dit helt underbar upplevelse och oss ser ni definitivt igen <3

reneemys reneemys2 reneemys3 reneemys4 reneemys5 reneemys6 reneemys7 reneemys8 reneemys9 reneemys10 reneemys11 reneemys12 reneemys13 reneemys14 reneemys15 reneemys16 reneemys17 reneemys18 reneemys19 reneemys20 reneemys21 reneemys22

Få senaste inlägg automatiskt

Vad vill du läsa om?