Senaste inlägg Populäraste inlägg

Få senaste inlägg automatiskt

Den nakna sanningen, pappa/dotterdag samt nyfunna vänner!

Av Martin Bengtsson, 20 november 2014

 

Efter en spännande kväll på flyget med ambassadörskollegor och middag började planeringen inför resan mot Stockholm och Trosa för att, tillsammans med äldsta dottern, springa trailloppet Åda Wild Boar arrangerat av Art of Running och vännen Anders Nordström.

Försök föreställa er känslan när ens 11 åriga dotter bestämmer sig för att åka med pappa för att springa sitt första traillopp till förmån för en handbollsmatch, sin mobil och att ”chilla” med kompisarna! Omöjligt att beskriva!

ELLER, kanske som när några av mina ambassadörskollegor får till den där helt perfekta selfien. Den där man inte vill sluta titta på och där photoshop skulle skicka tillbaka bilden och säga ”No no no, det finns inget jag kan göra denna perfekta bild!” Ja, ni fattar nog!

Loppen som var 3 km för barn och 11 eller 22 km för vuxna gick rakt ut i skogen och på berget, i lera, över sten, mossa och rötter. Trots dessa tuffa förutsättningar såg man bara leende vuxna och barn vart man än tittade! Vissa löpare såg ut som de precis fått en lerinpackning medan andra…. Nej, alla såg faktiskt ut precis så!

Det blev en fantastisk dag där Linnea hade superkul och redan planerar nästa års lopp och där jag och Linnea fick en underbart härlig pappa/dotterdag tillsammans! Detta lopp kommer att bli en tradition för många år framåt.

Dessutom fick jag en dag med gamla vänner i bla Kajsa, Anders och Peter men även en del nya vänner som t.ex Knislingefödde vinnaren Ola Nyberg från Team Salomon Sweden.

Det stora intresset för löpning tog mig igår till Göteborg för att testa en utrusning som verkligen synar ens löpning och teknik in på bara skinnet. Med drygt 30 mätpunkter satta på kroppen och med massor av kameror i rummet som trycker av 400 bilder/sekund får man fram ett springande skelett på monitorn där inte det minsta felsteg går att dölja. Sjukt att se sig själv springandes helt naken, inte ens skinnet sitter sitter kvar men shit vad kul och givande det var. Nu vet jag dessutom hur jag ser ut invärtes men det var ju tyvärr ingen vacker syn!!

Avslutar med en viktig insikt efter dessa händelserika dagar som Torgny Steen på Creative Children säger så bra att jag citerar rakt av: ”Den bästa och mest värdefulla gåva du kan ge dina barn är din tid”!

Återkommer med nya äventyr!

Ciao!

martinbengtssonnakna2 martinbengtssonnakna3 martinbengtssonnakna4 martinbengtssonnakna5 matinbengtssonnakna

Få senaste inlägg automatiskt

Vad vill du läsa om?