Senaste inlägg Populäraste inlägg

Få senaste inlägg automatiskt

Örnsafari med JO Landskapet!

Av Ann-Sofie Adermark, 22 november 2014

annsofieörn annsofieörn2

Jag hade tackat ja till att följa med på Örnsafari! Kanske inte riktigt min grej tänker många, men ni kan ha fel. Vi samlades vid bron, hälsade glatt på varandra, ett härligt gäng töser och så Janne så klart. Janne håller i de hela o de gör han med bravur! Han är kunnig och berättar en hel del så man får en historia som är intressant. Kartan han visar är från 1600-talet. De är inte helt lätt att läsa namnen men de funkar. På vägen ut i båten har vi packat med oss baguetter och juice. Jättegott måste jag säga. De är rättså kallt när man är ute ett par timmar så klä er varmt ni som tänker prova på detta! Trots overaller och stövlar krävs de varma kläder under.

 

På vår resa fick vi se en hel del fåglar och Havsörnen var höjdpunkten, vi fick se ett par stycken minsann! Vi hade verkligen tur med vädret. Solens strålar sökte sig försiktigt genom molnen, vindstilla o lugnt. En upplevelse som var fantastisk tycker jag. Tack alla inblandade för en otroligt fin förmiddag!!

Tills vi ses igen, ha de gott

Ann-Sofie

Få senaste inlägg automatiskt

Vad vill du läsa om?