Senaste inlägg Populäraste inlägg

Få senaste inlägg automatiskt

Mocco

Av Josefine Persson, 25 november 2014

Jaha då var jag i Stockholm igen.

Detta blir sista gången jag är uppe innan jag flyttar, så har en del grejer jag behöver fixa med boendet osv. Men det blir lite ledig tid också så denna dagen har gått i lugnets tecken.. Kom hit i morse och gick först och lämnade väskorna på hotellet (lyxar till det i några dagar!). Därefter blev det lunch på stan och sedan hängde jag och en kompis (som var i Stockholm över dagen) på Mocco och traggade ett par timmar och värmde oss med massa kaffe.
Nu kom precis mamma (som också är i Stockholm ett par dagar) över till mitt hotell för ett glas vin. Har bokat bord på Nosh & Chow i kväll till oss. Har aldrig ätit där förut så ska bli spännande att testa något nytt!

Ni hittar Mocco på Nybrogatan 61.
josefineperssonmocco josefineperssonmocco2 josefineperssonmocco3 josefineperssonmocco4

Få senaste inlägg automatiskt

Vad vill du läsa om?