Senaste inlägg Populäraste inlägg

Få senaste inlägg automatiskt

Jul, jul……..

Av Petra Ralphén, 27 november 2014

I måndags var det en månad kvar till julafton! Jag och några vänner besökte julmarknaden på Tivoli i Köpenhamn med våra stora barn. Vi hoppade på tåget 9.24 i Kristianstad och var framme lagom till att de öppnade 11. Vi gjorde samma utflykt förra året och vill man uppleva hela Tivoli som ”VIP” ska man verkligen ta sig dit en ledig dag i veckan, att ta en semesterdag eller föräldradag lönar sig verkligen! Hela dagen var så rolig, vi sprang mellan karusellerna och när barnen ropade: -En gång till!!! Så va det bara att åka om igen och igen, inte en enda kö till någon karusell! Efter 7 timmar av karusellåk och god mat & dryck var det tåget hem igen, verkligen en lyckad heldag som rekommenderas!

IMG_4769IMG_4795IMG_4808IMG_4809IMG_4842

Förra veckan var vi på Lekoseum i Osby, sönerna gillade att härja rundor och leka med tågbanorna, spela tvspel, starta tågrälsarna i gamla tågvagnen, spana in Barbies och framförallt besöka Tomteverkstan!!! Den är så himla fin, har du inte varit där med dina barn eller barnbarn så passa på! Självklart kan man ha med sig sin önskelista och kasta in till tomten. Tomtedräkten hängde på väggen så Legolas drog slutsatsen att han nog var i badet!

IMG_4704IMG_4714IMG_4717IMG_4726

Har ni inga planer för helgen så kan jag tipsa om att besöka mina trakter, närmare bestämt Slottslängorna i Sölvesborg för att komma i rätt julstämning. Mysigt & geniunt.

Från oss alla till er alla önskar vi en riktigt God Jul!!

/Petra med familj

Få senaste inlägg automatiskt

Vad vill du läsa om?