Senaste inlägg Populäraste inlägg

Få senaste inlägg automatiskt

The Sky is the limit!!

Av Martin Bengtsson, 11 december 2014

Den 1 december 2014 är en dag som förhoppningsvis kommer att etsa sig fast i minnet som dagen då en ny resa, ett nytt äventyr tog sin början. Denna dag, den 1 december, gick jag in som delägare i Art of Running Sweden AB. Ett bolag som min gamle vän Anders Nordström startat upp och som bl.a. ska arrangera löpartävlingar.

Eftersom Anders bor i Trosa söder om Stockholm där verksamheten och butiken finns skulle man kunna tycka att avståndet skulle kunna bli ett problem. Visst skulle det vara enklare om man bor i närheten av där verksamheten bedrivs men eftersom jag upptäckt smidigheten med flyget och att det faktiskt är ganska billigt känner jag ändå att det här kommer att bli fantastiskt. 🙂

I måndags hade vi bokat ett möte i Stockholm så i sista sekunden bokade jag biljett upp 09.15 och hem igen 17.40. Stegar in på Espresso House 10.40, beställer min favoritdryck, Latte, och en macka. Sätter mig bredvid Anders i en underbart skön soffa och känner att Galenskaparna har helt rätt! ”de ska va gött och leva”!

Sitter hela dagen och spånar på loppet Åda Wild Boar och hur stort ett sådant lopp skulle kunna bli nu när det går in som ett lopp i Salomon Trail Tour!

martinbengtssonsky2

The sky the limit!!

Vi bestämmer oss under dagen att vi naturligtvis även måste hitta en plats nere i vår underbara del av landet att arrangera ett löparlopp. Vi har en underbar miljö och omgivning som vi ska vara stolta över. En omgivning som VI som bor här säkert tar lite för givet många gånger men som för andra är helt fantastisk! Fortsättning följer!

Slutligen! Den där selfieskolan som min ambassadörskollega skulle arrangera visar ju sig nästan omöjlig att få till för karln är som en levande resväska. Medan han far världen runt gör jag själv små taffliga försök att få till en bild som går att visa utan redigering!

Men att resa är ju livet så han gör helt rätt i sina prioriteringar! 🙂 Om några månader sätter ju Kroatienresorna igång igen från KID Airport så om vi inte innan så ses vi väl på något flyg dit!!

Ciao!

 

 

 

 

 

 

Få senaste inlägg automatiskt

Vad vill du läsa om?