Senaste inlägg Populäraste inlägg

Få senaste inlägg automatiskt

Adventskonsert med Ingmar Nordström och Ingemar i Maglehems kyrka

Av Ann-Sofie Adermark, 14 december 2014

3:e Advent

 

Den tredje söndagen i Advent firar jag först med en god frukost, tända ljus och på eftermiddagen blir jag bjuden på fin adventsfika hos en god vän! Gott o trevligt. Ikväll har jag varit i Maglehems Kyrka för att få lyssna till fantastiskt fin julmusik i vår vackra kyrka. Ingmar Nordstöm spelade saxofon och Ingemar, hans kompanjon spelade dragspel riktigt skickligt!  Jag hoppas att de kom in mycket till kollekten då den går till barnavdelningen på Csk, Kristianstads lasarett denna kvällen.

 

Musiken och vitsarna uppskattades och kyrkan blev så klart så gott som fullsatt. Utanför bjöd Vi i Maglehem på glögg och pepparkaka.

annsofieadvent annsofieadvent2

Få senaste inlägg automatiskt

Vad vill du läsa om?