Senaste inlägg Populäraste inlägg

Få senaste inlägg automatiskt

Inköp inför julen och det traditionsenliga julbordet!

Av Ann-Sofie Adermark, 21 december 2014

 

Denna lördagen har jag tillbringat med ”spenderbyxorna” på.

Först en tur till Bo Olsson i Tomelilla för att införskaffa en hel del julklappar. Tänk va med saker o prylar de finns och dyrt blir de. Efter ett par timmar fortsatte jag till Eckerlunds, där hittade jag en hel del jag verkligen behövde.  Eckerlunds är toppen måste jag säga, rekommenderar dem starkt! Man får hjälp av kunnig, trevlig personal. Idag är en riktig lyckodag med lyckoflingor. Först shoppa precis hur mycket som helst och sen en fika på Reimans café. Så eftermiddagen flög förbi och på vägen hemåt snöade de kraftigt! 😀 Julstämning!

Ikväll var de dags för det traditionsenliga Julbordet på Brösarps Gästis. Vi pratade med Anders, åt och åt av de mesta tills vi var mätta o trätta. Fantastiskt gott o väl värt ett besök! Även här finns trevlig personal, de flesta har tagit sig tid och kommit och pratat ikväll. En liten fotograf var på hugget, en liten tjej som nästan tog hur många bilder som helst.. De piggar upp med barn på tillställningar. De små hjälpredorna fixar o trixar. Många glada skratt och många bekanta träffade jag så nu har man fått prata av sig en hel del. Ikväll tror jag minsann jag pratat lika mycket som jag ätit!

Med en Önskan om en riktigt God Jul och Gott Nytt År till Er Alla!

 

Jag har i alla fall någon eller några som kommer bli så lyckliga på julafton vill jag lova!

Kram Ann-Sofie

annsofieinköpjul annsofieinköpjul2

Få senaste inlägg automatiskt

Vad vill du läsa om?