Senaste inlägg Populäraste inlägg

Få senaste inlägg automatiskt

Andningspaus.

Av Gäst ambassadör, 27 december 2014

Juletid, julefrid? I think not!

Det är först hets för att köpa julklappar, sen ska man svulla julmat tills man storknar. Strax efter jul drar vi dessutom ut på stan i mellandagsreans hets. Känns det igen? Jag känner igen det väl, från tidigare år. Detta år har det varit mest lugnt, ljuvligt!

Är det så att du känner igen dig i stressen vill jag slå ett slag för våra kyrkors olika evenemang, som ofta är gratis. Ge dig själv en stunds stillhet, lugn och återhämtning. Kolla in svenskakyrkan.se där du kan klicka dig vidare på vad som händer i kyrkorna nära dig.Jag kan varmt rekommendera en konsert med Core Gospel i Fjälkinge kyrka på nyårsdagen (1/1 2015) kl 18. Detta är verkligen en grym kör med grym repertoar, grym körledare och grym energi. Detta påstår jag inte för att jag är med i denna fantastiska kör, oooh nej, utan för att det helt enkelt är ett faktum. Dessutom kommer vi denna dag vara lite glittrigt klädda och ha med oss de mest magiska musikerna!

Hoppas vi ses!

10364217_10202384038587148_2800903298760440623_n

Få senaste inlägg automatiskt

Vad vill du läsa om?