Senaste inlägg Populäraste inlägg

Få senaste inlägg automatiskt

Gott Nytt år

Av Renee Bertilsson, 1 januari 2015

Gott Nytt år vill jag önska er alla…..Var har ni firat Nyårsafton?

Ja själv har vi firat Nyårsafton på Koh Lanta i Thailand 🙂

Vi kom hit den 30/12 och ska ha 3 underbara veckor att bara vara, läsa, njuta, upptäcka, bada ja allt det där man gör på semestern. Vi bor på ett ganska litet ställe som ligger vid Klong dao stranden, en liten Bungalow som är enkel standard men som funkar super för oss.

När man kommer till Thailand så fascineras man av att allt är så simpelt dom behöver inte en massa saker som vi …..tex saknade jag nånstans att hänga upp våta kläder på tork, ingen handduk att torka händerna på….men som alltid så löser man det….bort till fasta marknaden och köpte in torklina, klämmor, handduk, lite bestick, vinglas, snapsglas och nån söt liten plast tallrik att lägga upp snacks på.

Här nere har man liksom inga bekymmer….man tar dagen som den kommer…det som är jobbigt är Vad ska vi äta? Var ska vi äta? så tänk vilka bekymmer man har hahahah 🙂

Vi älskar Thailand det har blivit en oas för oss där vi slappnar av och bara njuter av värmen, massagen, maten och av varandra….den tiden man har för varandra här är guld värd…ingen stress, man vet inte ens vad klockan är el vilken dag det är….så bekymmers fritt har vi det 🙂

Vi kör omkring på ”moppar” som vi kallar dom men det är lätta mc på 125 kubik, dom tar oss i sakta mak till undanskymda stränder, nya vyer och fast vi har varit här 6 ggr så hittar vi ändå nya små saker.

Så vårt Nyår är blanka sidor som vi fyller med saker o minnen från Thailand och vi önskar er alla ett härligt 2015 <3

reneegottnytt reneegottnytt2 reneegottnytt3 reneegottnytt4 reneegottnytt5 reneegottnytt6 reneegottnytt7

Få senaste inlägg automatiskt

Vad vill du läsa om?