Senaste inlägg Populäraste inlägg

Få senaste inlägg automatiskt

Välkommen till Stockholm!

Av Josefine Persson, 5 januari 2015

 

BOOOOM! Nu är jag äntligen i Stockholm.

Flyttlasset gick igår och jag fattar nog fortfarande inte att jag är här. Eller jo det gör jag ju så klart haha, men jag fattar inte att jag ska stanna här nu. Jag är inte bara på besök som de andra gångerna när jag varit här, utan nu ska jag verkligen bo här. Men det känns sjukt bra! Allt är nytt, spännande och pirrigt. Det går inte ens att förklara. Så mycket blandade känslor just nu!

Har inte hunnit skriva här så mycket. Det har varit några intensiva men fantastiska veckor nu innan jag åkte, med allt från jul och nyår (med allt vad det innebär) till att träffa familj och vänner så mycket jag bara orkat. Jag har hunnit med maginfluensa, bjudit på tårta och blivit avtackad på jobbet, dygn i Köpenhamn, packat alla saker, mysiga luncher och middagar hit och dit, glöggfest, jobbat, och ja gud vet allt. Nu blir det till att försöka ta det lite lugnt och komma i ordning med allt här uppe. Sen får vi se vad som händer. Det ska bli så spännande och kul det här. Hoppas ni är med mig. Wohoooo!!!

josefineperssonvälkommen

 

 

Få senaste inlägg automatiskt

Vad vill du läsa om?